Ben je op zoek naar een automatische kattenbak van het merk PeeWee? Dan vind je hieronder de top 3 zelfreinigende kattenbakken van PeeWee.

Wist jij dat de Britse korthaar Smoothie The Cat (1,2 miljoen Instagram volgers) ook gebruik maakt van de PeeWee kattenbak?

De PeeWee kattenbak staat bekend om de gepantenteerde dubbele bodem en houtgeperste korrels (vulling voor de kattenbak). De combinatie van de kattenbak en de juiste kattenbakvulling zorgt ervoor dat het fris blijft en daarnaast is het volledig legen van de kattenbak verleden tijd en voorkom je verspilling van de kattenbakvulling. Je hoeft alleen nog meer de onderbak met vervuild zaagsel weg te gooien.

PeeWee EcoHus Kattenbak

De Ecohus kattenbak van PeeWee is zelfreinigend doordat er aan de onderkant een zeef is geplaatst waar de ontlasting doorheen valt en in een aparte onderbak terecht komt. Het grote voordeel van deze methodiek is dat het niet werkt op elektriciteit, en daardoor zal je kat niet schrikken als de kattenbak plotseling begint met het schoonmaakprogramma.
Het is wel van belang om speciale kattenbakvulling te gebruiken waar de ontlasting de kans krijgt om te binden (klontvormend) en vervolgens opgevangen kan worden in de onderbak. De prijs van deze kattenbak is zeer acceptabel vergeleken met de kwaliteit die je er voor krijgt. Deze kattenbak is geschikt voor de kleine tot middelgrote kat.

Prijs: goedkoop
Geschikt voor: kleine tot middelgrote kat
Opvallendheden: Zelfreinigend, zeer goede recensies

PeeWee EcoDome Kattenbak

Deze XXL kattenbak is speciaal bedoeld voor de middelgrote tot grote kat of de kat die juist wat meer ruimte nodig heeft om zijn behoeften te doen. Deze bak wordt vaak gekocht voor de Maine Coon en de Noorse Boskat. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, grijs en in een beige kleur. De Ecodome is een gesloten zelfreinigende kattenbak waar een onderbak in zit die de ontlasting op vangt. Afhankelijk van hoe vaak de kat gebruik maakt van de bak, kan het 1 tot 2 keer week geleegd worden.

Prijs: laag
Geschikt voor: grotere katten zoals de Maine Coon en Noorse Boskat
Opvallendheden: zelfreinigend, XXL kattenbak

PeeWee Ecominor

De open kattenbak Ecominor van PeeWee heeft een formaat van kleine tot middelgroot. Ook deze kattenbak is voorzien van dezelfde techniek als de eerder genoemde kattenbakken van PeeWee. In de onderbak wordt alle ontlasting opgevangen. Dat zorgt ervoor dat je 1 keer tot 2 keer in de week de onderbak kan legen. Wel goed om dan de kattenbakvulling aan te vullen.

Prijs: laag
Geschikt voor: kleine tot middelgrote katten
Opvallendheden: zelfreinigend, open kattenbak