Indien je veel tijd besteed aan het interieur van jouw woning, zou het zo kunnen zijn dat je het ook belangrijk vindt dat de zelfreinigende kattenbak van jouw huisdier hier mooi in past. In dit geval zou een zelfreinigende kattenbak van Petlux een goede keuze kunnen zijn. Elektrische kattenbakken van dit merk zijn namelijk design en hierdoor zeker geen doorn in het oog. Een eenmalige investering waar jij en jouw kat jarenlang plezier van zullen hebben.

Naast het feit dat de Petlux zelfreinigende kattenbakken er mooi uitzien, kennen ze ook waardevolle praktische functies. Zo zijn ze geluidsarm, hebben ze een ingebouwde UV-sterilisator om bacteriƫn en ziektekiemen buiten de bak te houden en een ingebouwde LED-weegschaal om het gewicht van de kat in de gaten te houden

Hieronder een tweetal Petlux modellen

Petlux zelfreinigende kattenbak met UV- sterilisator

Deze zelfreinigende kattenbak is geschikt voor zo goed als elk type kat, van een kitten vanaf 0.7 kilo tot en met een volwassen kat van 10 kilo. Het heeft een ingebouwde LED-Weegschaal en UV-sterilisator, is stil en extreem veilig. Zo stopt de elektrische kattenbak op het moment dat de kat nadert. Tenslotte zijn nare geuren verleden tijd vanwege de afvallade die is uitgerust met een koolstoffilter.

Prijs: Hoog
Kwaliteit: robuust
Opvallendheden: erg geavanceerd, gemakkelijk schoon te maken en compatibel met elk type strooisel

Petlux zelfreinigende kattenbak met App en LED-Touch

Dit model van Petlux is de meest geavanceerde zelfreinigende kattenbak die wij kennen. Je kunt hem namelijk bedienen met de app of via het LED-Touch display. Zo kan je met de app zelfs de bezoekgeschiedenis terugzien (van meerdere verschillende katten), de schoonmaak modus inplannen en kinderbeveiliging inschakelen. In tegenstelling tot het vorige model is deze kattenbak geschikt voor kittens vanaf 0.7 kilo tot en met een volwassen kat van 8 kilo.

Prijs: Hoog
Kwaliteit: robuust
Opvallendheden: onwijs high-tech, makkelijk schoon te maken en een extra grote bak